Főoldal Egyéb BarbiOcean – Piactér ahol egymásért vagyunk
BarbiOcean – Piactér ahol egymásért vagyunk

BarbiOcean – Piactér ahol egymásért vagyunk

0
0

Pente Barbara vagyok, a BarbiOcean megálmodója és alapítója. Több mint 15 éve dolgozom külkereskedelemben. Ebben az időszakban folyamatosan nyomon követtem a piac változását, hiányosságait, az egyre nagyobb mértékben megszűnő munkahelyeket valamint az egyre nagyobb ütemben eltűnő hazai és európai termék kínálatot.

Megálmodtam egy olyan piacteret, ahol még több Európai cégnek a sikereihez, növekedéséhez tudok hozzájárulni, ahol láthatóvá válnak a hazai és kontinensen belüli gyártók, legyen az mikro, családi vállalkozás, közepes cég vagy nagyvállalat. Fontos számomra, hogy fellendítsük termelésünket, gyártásunkat, kereskedelmünket, beszerzéseinket országon és Európán belül. Összefogva stabilizáljuk és felvirágoztassuk gazdasági helyzetünket, új munkahelyeket teremtve ezzel környezetünket megóvásával karöltve.

A piactér jelenlegi fázisában az Európán belüli kereskedelemre, beszerzésre, bérgyártások megtalálására van lehetőség. A második fázisban a gyártói hulladék anyagot fogjuk eljuttatni olyan gyárakhoz és szervezetekhez, akik a termékeket újrahasznosítják. A költséges megsemmisítés és légszennyezés helyett új terméket, munkahelyet, extra profitot és tisztább levegőt teremthetünk. A fejlesztés harmadik fázisában pedig a szavatossági idő lejártatához közeli, valamint elfekvő termékeket (nemcsak étel) fogjuk eljuttatni a gyártóegységhez legközelebb lévő rászoruló szervekhez (iskola, óvoda, öregek otthona, kórház stb.), mellyel tovább csökkentjük a megsemmisítés általi égéstermékek levegőbe jutását, és rászorulókon is segítünk.

Van mindenből elég, csak jobban kell gazdálkodni velük. Eljött az idő, hogy pazarlás helyett újat teremtsünk. Regisztrálj, gyártóként töltsd fel termékeidet is, hogy láthatóvá váljunk.

www.barbiocean.com

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency