Főoldal Egyéb Apák napja – Vállvetve Apával
Apák napja – Vállvetve Apával

Apák napja – Vállvetve Apával

0
0

Örömmel mutatjuk be a Férfiak Klubja nonprofit közhasznú szervezet által 2018-ban útnak indított Vállvetve Apával kezdeményezést, melynek népszerűsítésében a FIVOSZ partneri szerepet vállalt.

Szép hagyománnyá érik, hogy Apák napját, azaz június harmadik vasárnapját, követő hétfőn az édesapák beviszik magukkal a munkahelyükre a gyermeküket. Ez azért nagyon fontos, mert az édesapák – főleg a vállalkozók – életük egy jelentős részét olyan helyen töltik, amiről a gyerekeik nagyon keveset, vagy egyenesen semmit sem tudnak. 

A Vállvetve Apával kezdeményezés arra kínál jó alkalmat:

hogy a gyerekek megismerhessék édesapjuk életének azt a részét, ami el van zárva előlük,
hogy a munkahelyekben ne ellenséget lássanak, sokkal inkább egy jó szándékú partnert; 
hogy megfigyelhessék az édesapjukat kompetensen döntést hozni, problémát kezelni, ügyet intézni. A programot komoly rádiós és televíziós médiamegjelenés kíséri; a Férfiak Klubja 145 000 (!) fős követőtáborral bíró Facebook oldalán, valamint e-mail kampányban, a csatlakozás sorrendjében pedig folyamatosan publikálják a kapcsolódó cégeket a Férfiak Klubja Vállvetve Apával landing oldalán. Az esemény jelentős CSR kampányként is működik.

Hangsúlyozni szeretnék, hogy ennek a napnak nem az a célja, hogy az apák munkahelyei szórakoztassák a gyerekeket. Ez most nem Gyereknap, ez az Apák napja, a középpontban az apa-gyerek kapcsolódás áll. A cél az, hogy amennyire csak lehet, minden édesapa avassa be a gyerekét abba a munkába, amit végez.

Ha család és munkahely nem egymás riválisai, hanem szövetségesi lehetnek, ha lehetőségük nyílik belelátni egymás életébe, úgy megnő közöttük a tisztelet, a bizalom, az összetartás. Vállvetve Apával mindenki csak jól jár: apa, gyereke és vállalat egyaránt.

Kérjük, tegyék lehetővé, hogy 2019. június 17-én, hétfőn a szervezetüknél dolgozó édesapák vihessék be a munkahelyükre a gyereküket!

Bepillantás a tavalyi eseménybe:

M1 Híradó Vállvetve Apával tudósítás

Ízelítő az idei média kampányból:

Duna TV Család-barát magazin – riport

Jazzy Rádió – Happy Hours

A Vállvetve Apával kezdeményezéshez ezen a linken keresztül lehet akár cégként, akár magánszemélyként csatlakozni:

http://ferfiakklubja.hu/shop/vallvetve-apaval?utm_source=hirlevel&utm_medium=banner&utm_term=FIVOSZ

Köszönjük együttműködésed, csatlakozz Te is!

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency