Főoldal Kiemelt hírek Amerikában működik, és itt? Szegedi előadás. /Február 16.
Amerikában működik, és itt? Szegedi előadás. /Február 16.

Amerikában működik, és itt? Szegedi előadás. /Február 16.

0
0

” Amerikai vállalkozásfejlesztési tapasztalatok”

Helyszín: Szeged Tisza Lajos krt 2-4
Időpont:2018.02.16 15.00

Egyórás interaktív előadás keretében az Egyesült Államokban helyi gazdaságfejesztéssel foglalkozó előadó módszereket fog bemutatni arról, hogy hogyan lehet pozitív környezetet kialakítani a vállalkozások számára és hogyan lehet a növekedést fenntartani. Az előadás az innovatív vállalkozói tudatot hivatott erősíteni, és olyan projektek kigondolását, amelyek katalizátorai lehetnek a vállalkozások jövőbeni fejlődésének.

Az előadó Blanca Surgeon az Egyesült Államokban működő Rural Community Assistance Corporation munkatársa közel 25 éve. A cég fő célkitűzése a kis, vidéki közösségek fejlesztése és az ott élők egyéni és közösségi jólétének fejlesztése.

Az előadás nyelve angol lesz, magyar követő fordítással. Az előadás közben és végén is lesz lehetőség kérdések feltételére.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztrációhoz küldd el nevedet, és telefonszámodat a: [email protected] e-mail címre!

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency