Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Jövő Menedzsere Díjátadó Gála 2020

2020-03-07 @ 18:00 - 21:00

A Jövő Menedzsere Program Magyarország első olyan fiatal menedzsereknek szóló  programja, amelyben a 30 év alatti, tehetséges menedzsereket kutat fel és támogat a Menedzserszövetség.

 

A Menedzserszövetség elkötelezett a jövő tehetségeinek felkutatásában és karrierjük valamint erkölcsi fejlődésük elősegítésében.
A program 2020-as menetrendjéről hamarosan bővebb tájékoztatással jelentkezünk, de addig is ne felejtsék, hogy a 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála keretein belül március 7-én a Menedzserszövetség első alkalommal adja át a Jövő Menedzsere Különdíjat, és külön teremmel várja a jövő tehetséges vezetőit egy közös ünneplésre.

 

Kapcsolatépítés – Üzlet – Gála

A Jövő Menedzsere különterem a következő szempontok szerint lesz kialakítva:

– a műsort kivetítőkön keresztül élőben követhetik a vendégek
– laza, kötetlen bárhangulatban fogyaszthatják el a vacsorájukat a résztvevők
– a teremben az Y és Z generáció képviselői foglalnak helyet, így segítve a korosztályon belüli üzleti kapcsolatok élénkítését
– a díjátadó gála után az összes programhelyszín megnyílik minden részvevő számára, a Jövő Menedzsere különterem hivatalos After Party helyszínként szolgál, ahol a fiatalabb generációk együtt szórakozhatnak a díjazottakkal és meghívott vendégekkel.

Az est folyamán a hét prominens díjazott mellett, olyan emberekkel találkozhattok még, mint Beck György, Bojár Gábor, Kapitány István, Liptay Gabriella, Szirmák Botond.

FIVOSZ tagoknak kedvezmény

A 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála Jövő Menedzsere termébe szóló belépőket a FIVOSZ tagok is a Menedzserszövetség tagjainak biztosított kedvezményes áron válthatják meg!

Jegyvásárlási igényüket kérjük, hogy a következő linken keresztül jelezzék számunkra:
*A kedvezmény jóváírásához jelöljétek be, hogy szövetségi tagok vagytok

JEGYVÁSÁRLÁS

Részletek

Dátum:
2020-03-07
Időpont:
18:00 - 21:00
Esemény kategória:

Helyszín

Budapest

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency