Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

FIVOSZ Konferencia – Fejér vármegye gazdasági környezete, avagy miért érdemes Fejér vármegyében vállalkozni?

május 30 @ 17:00 - 19:00

**Fejér vármegye gazdasági környezete, avagy miért érdemes Fejér vármegyében vállalkozni?**

Fejér vármegye Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő régiója, amely kiváló lehetőségeket kínál a fiatal vállalkozók számára. Az alábbiakban néhány érv, amiért érdemes itt vállalkozni:

1. **Gazdasági Központ**: Székesfehérvár, a vármegye székhelye, jelentős gazdasági és ipari központ, amely számos nemzetközi és hazai vállalat otthona. Ez kiváló lehetőséget teremt a hálózatépítésre és az üzleti együttműködésekre.

2. **Infrastruktúra**: Fejér vármegye jól kiépített közlekedési hálózattal rendelkezik, közel fekszik Budapesthez, ami megkönnyíti az áruk és szolgáltatások gyors és hatékony szállítását.

3. **Munkaerő**: A régióban magasan képzett munkaerő áll rendelkezésre, köszönhetően a helyi oktatási intézményeknek és a folyamatos szakmai képzéseknek.

4. **Támogatások**: Számos pályázati és támogatási lehetőség érhető el a vállalkozók számára, melyek segítenek az indulásban és a növekedésben.

Ezúton szeretnénk felhívni a fiatal vállalkozók figyelmét a közelgő Fejér Vármegyei FIVOSZ rendezvényre. Az esemény remek lehetőséget biztosít a kapcsolatépítésre, az új üzleti trendek megismerésére és a tapasztalatcserére. Ne hagyd ki az alkalmat az inspirálódásra, tanulásra és arra, hogy esetlegesen új partnereket találj vármegyén belül.

Az alábbi előadásokkal várunk:

 Vállalkozásmenedzsment Fejér vármegyében – Lehrner Lóránt, ügyvezető igazgató – Székesfehérvári Tudományos és Innovációs Park NKft.

 Korszerű marketing eszközök, hatékony vállalkozásfejlesztés – Vonnák Péter, ügyvezető igazgató – innoGold Pro Kft.

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A programváltozás és beléptetés jogát egyaránt fenntartjuk.

Részletek

Dátum:
május 30
Időpont:
17:00 - 19:00

Szervező

FIVOSZ

Helyszín

MCC Székesfehérvár
Táncsics Mihály utca 2.
Székesfehérvár, Fejér vármegye 8000 Magyarország
+ Google Térkép

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency