Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

FIATAL VÁLLALKOZÓK HETE 2019

2019-11-18 @ 16:30 - 2019-11-22 @ 21:00

 

Idén 12. alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű múltra visszatekintő Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Show 2019. November 18-21 között!

 

Ambíciózus fiatal vagy és karrierépítésben gondolkodsz? Kacérkodsz a gondolattal, hogy vállalkozó leszel? Vállalkozó vagy, de szeretnél újabb és újabb hasznos élményt szerezni?

 

❗ Akkor a #FiatalVállalkozókHete Karrier&Üzleti Show valamelyik állomásán a helyed nov 18-21. között❗

 

Helyszínek:

Budapest Bálna – November 20-21.
Szeged – November 18.
Miskolc – November 18.
Győr – November 18
Nyíregyháza – November 19.
Szombathely – November 19.
Zalaegerszeg – November 20.
Pécs – November 21.

 

A vállalkozói és üzleti lét bemutatása által garantált motiváció, inspiráció vár rád, miközben izgalmas látvány show-elemekkel felturbózott élményalapú előadásokat kapsz! 🍔🍹☕🎶🎉

 

ELŐREGISZTRÁCIÓ>>>

Csak jelöld be mely napok érdekelnek! A regisztráció ingyenes!

VÁLLALKOZÁSINDÍTÁS, HAZAI NAGY MAGYAR MÁRKÁK, SOCIAL MEDIA, INNOVÁCIÓ, SIKERSTORYK

 

Az előadóink listáját hamarosan veletek is megosztjuk, addig is egy kis előzetes…Előadóink között lesz többek között:

🎤 Farkas Bertalan első magyar űrhajósunk 👨🏻‍🚀 is, aki egész biztosan rengeteg érdekes történettel és tanulsággal fog szolgálni

 

🎯 Vállalkozol, vállalkoznál? A 6500+ fős Fiatal Vállalkozkók Hete Neked szól – Budapesten és 9 nagyvárosban, hazai vállalkozó nagyágyúkkal, akiktől rengeteget tanulhatsz!

☕Hallgasd meg fiatal vállalkozók sikersztorijait, közben igyál egy jó kávét!

👀 Nézz körül a kiállítók standjain, ahol információkat kapsz vállalkozás indítással- és fejlesztéssel, valamint karrierépítéssel kapcsolatos kérdéseidre!

Kiállítónk lennél? Nézz körül az oldalon és

JELENTKEZZ! >>>>

 

Budapesti napok:

📅11.20. (szerda) Vállalkozz az Életre Nap!
Hogyan válj sikeressé? Hogyan is kezeld a sikert, vagy éppen hogyan vond le a tanulságokat? Vállalkozó influencerek, magyarok az űrben, innováció a köbön !

📅11.21 (csütörtök) Vállalkozz az Üzletre Nap!
Megimsernél országos, nagy márkákat? Évszázados magyar márkák, cégek vezetőitől tanulnál? Sikeres példák, szuper hazai családi vállalkozások és szakemberek várnak rád!

 

❤️ Ha 18-40 év közötti fiatal vagy aki karrierista, ambíciózus, most indítaná el cégét, vagy már vállalkozik, akkor itt a helyed!

📜 A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2019. november 20-21. között a világ 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a XII. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét.

🌎 Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében kerül sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata. A GEW küldetése a világot előremozdítani és kivezetni a válságból, a vállalkozók és az innováció inspirálása révén.

ELŐREGISZTRÁCIÓ>>>

Csak jelöld be mely napok érdekelnek! A regisztráció ingyenes!

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
További részletek és program (városonként) hamarosan….

Kövesd Facebook eseményeinket, hogy Up to Date legyél addig is!

Részletek

Kezdés:
2019-11-18 @ 16:30
Vége:
2019-11-22 @ 21:00

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2020 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency