Főoldal Tagság Tagtól tagig
Tagtól tagig
0

Tagtól tagig

0
0

Bemutatkozik az EAC Agency Kft.

Deák András az EAC Agency Kft. ügyvezetője: “Cégünket azzal a céllal hívtuk életre még 2011-ben, hogy ügynökségként segítsük a nehézségekkel küzdő cégek életét. Féléve nyitottuk meg kávézónkat és tudásközpontunkat a belvárosban, a Jászai Mari tértől 1 percre, közvetlenül a Duna parton. A Café Archibald – a Tudás Központja egy olyan különleges hely, ahol minden dolgozni, tanulni, vagy megpihenni vágyó ember megtalálhatja igényeit. Amennyiben elmélyült munka az igénye, ideális helyszín komfortos coworking és tárgyalótermünk. Amennyiben vállalati rendezvényt, sajtótájékoztatót, üzleti reggelit, klubestet, tréninget szeretne szervezni max. 40 főt befogadó elegáns és barátságos dunai panorámával rendelkező rendezvénytermünk az ideális megoldás. Természetesen minden technika rendelkezésre áll ami segítheti a munkát: nagy teljesítményű központi fénymásoló, nyomtató és fax, ingyenes WIFI a kávézó teljes területén, WIFI képes projektor és motoros vetítővászon a rendezvényteremben.” Elérhetőség: 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 21-23.

www.cafearchibald.hu

https://www.facebook.com/CafeArchibaldBudapest

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency