Főoldal Tagtol FIVOSZ tag: Erst Juing Könyvelő, Adószakértő és Szolgáltató Kft. – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
FIVOSZ tag: Erst Juing Könyvelő, Adószakértő és Szolgáltató Kft. – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai
0

FIVOSZ tag: Erst Juing Könyvelő, Adószakértő és Szolgáltató Kft. – ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

0
0

Az Erst Juing Könyvelő, Adószakértő és Szolgáltató Kft.  vállalja egyéni vállalkozók, Bt-k, Kft.-k, Rt-k, bérszámfejtését , teljeskörű könyvelését, ellenőrzését, visszamenőlegesen is. Rendelkezésre állunk adó, számviteli és társadalombiztosítási ügyekben és folyamatos tanácsadással segítjük sikeres működését. 

Miért éri meg Önnek az Erst Juing Kft.-t választania?

Elhivatottságunk, hogy partnereinket tájékoztassuk a legfrissebb változásokról és segítsünk megkeresni a neki megfelelőbb adózási módszert. Az Erst Juing Kft. szakemberei folyamatosan képezik magukat, hogy ügyfeleiket idejében tudják tájékoztatni a változásokról  és a vállalkozások új lehetőségeiről. A megbízóink részére folyamatosan tudjuk biztosítani a megbízható, pontos információt amely során a vállalkozásának akutális jövedelmi helyzetéről kaphat összképet. Fejlesztéses szakaszban van Magyarországon egyedülálló applikáció amely bármikor képes válaszolni az ügyfél által feltett kérdésre.

Irodánk rendelkezik az elektronikus bevallásokhoz szükséges technikai háttérrel, a bizonylatok feldolgozását és a könyvelését a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. Integrált Könyvelő programjával, illetve Kulcs-Bér Kompakt programjával végezzük.

A könyvelési munkára szerződést kötünk teljes felelősségvállalással és az NAV-hoz történő meghatalmazás alapján a bevallások elektronikus teljesítésére. A megfelelő szakmai hátteret egy okleveles adótanácsadó, adószakértő, könyvvizsgáló is erősíti, akivel egyedi problémák, esetek megvitatására is van lehetőség.

A társaságunk rendelkezik a Generali Providencia Biztosítóval kötött könyvelési felelősségbiztosítással (kötvényszámunk: 95620104111643700). A biztosítási limit évente 6 millió forint, káronkénti limit 3 millió forint. Biztosításunk kezdete: 2012.09.01. A biztosítás igénybevételére, káreseményre eddig nem került sor.

Miért éri meg az Erst Juing Kft. szolgáltatásait választania?

 • mindig rendelkezünk a legfrissebb adózási, számviteli információkkal
 • szakembereinket folyamatosan képezzük szakmai tanfolyamokon
 • megspórolhatja a szaklapok, jogtárak előfizetési díját
 • nem kell technikai eszközökbe és rendszerekbe beruháznia: nem kell drága számítógépeket, szoftvereket, rendszerkövetéseket finanszíroznia
 • nem kell irodát biztosítania nincs bérleti díj nincs rezsi
 • nem kell az élőmunka magas közterhei miatt idegeskednie nincs járulékfizetés
 • szerződésben foglalt könyvelési hibák felelőssége minket terhel
 • csődfelszámolási és végelszámolási tanácsadások
 • kimagasló szintű adózási praktikákkal tudjuk segíteni a vállalkozó adóoptimalizálását.

Az Erst Juing olyan:

 • – könyvelőiroda ahol az igényelt szolgáltatást a lehető legmagasabb színvonalon kapja meg
 • – könyvelőiroda ahol kompromisszumok nélkül köthet szerződést
 • – könyvelőiroda ahol a piac legjobb ajánlatait találhatja
 • – könyvelőiroda ahol teljeskörű felelősséget is vállalunk
 • – könyvelőiroda ahol a könyvelés helyszínét Ön választhatja meg
 • – könyvelőiroda ahol szakembereinket folyamatosan képezzük
 • – könyvelőiroda ahová érdemes tanácsért fordulni
 • – könyvelőiroda ahol rugalmas szolgáltatásokkal várjuk
 • – könyvelőiroda amellyel garantáltan meg lesz elégedve
 • – könyvelőiroda amely lépést tart a piac változó igényeivel.

A könyvelési munka menete: A velünk szerződött cégektől minden tárgyhónapot követő 10.-ig kérjük a bizonylatok leadását, amely áll a szállító és vevő számlákból, banki bizonylatokból, valamint a házipénztári bizonylatokból. Ez utóbbihoz minimum időszaki pénztárjelentés, vagy azzal megegyező adattartalmú havi összesítő lista szükséges az érvényes házipénztári törvény értelmében. Az import számlákhoz kapcsolódó vámhatározatokat és import ÁFA bizonylatokat is kérjük leadni. A bérszámfejtéshez szükséges az állományban lévő dolgozók személyes adatain kívül az aktuális bér adatát is megadni. Esetleges természetbeni juttatásokról, költségtérítésekről is kérjük a bizonylatokat. A könyvelendő társaság pénzügyi és bizonylati nagyságrendjétől függően szükséges, hogy legyen a cégen belül legalább egy munkatársuk, akivel a kapcsolatot tarthatjuk és az esetleges kérdéseket, problémákat megbeszélhetjük,megoldhatjuk.

A számlák és bizonylatok feldolgozása után minden tárgyhónapot követően adatokat biztosítunk a befizetendő járulékokról és adókról a szerződésünkben meghatározott időpontig.

A havi zárás után elektronikus formában listákat küldünk a szállító-vevő-bank és pénztár állományokról. Igény szerint többféle listát, kimutatást tudunk készíteni és elektronikusan küldeni pl. partnerenkénti forgalom, nyitott tételek listája,stb.

Erst Juing Könyvelő, Adószakértő és Szolgáltató Kft.
Kapcsolattartó: Horváth Ármin ügyvezető
Mobil: +36-70/779-40-22
Cím: 9021 Győr, Aradi Vértanúk útja 13. fsz/5.
Tel/fax: (+96) 324-524
E-mail: [email protected]

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency