Főoldal Hírek Átadtuk a 2017-es Országos Fiatal Vállalkozói Díjat!
Átadtuk a 2017-es Országos Fiatal Vállalkozói Díjat!

Átadtuk a 2017-es Országos Fiatal Vállalkozói Díjat!

0
0

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal a FIVOSZ azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén a 27 éves Suppan Márton, a Peak Financial Services tulajdonosa nyerte el, akinek cége több mint száz országban nyújt online pénzküldő szolgáltattatást.

 

November 17-én zárult a 171 országban lezajló Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által megrendezésre került Fiatal Vállalkozók Hete. Az érdeklődők idén Budapesten és számos vidéki helyszínen több mint száz előadáson vehettek részt ingyenesen. Az eseménysorozatot az ország legrangosabb fiatal vállalkozói kitüntetése, a kilencedik Országos Fiatal Vállalkozói Díj ünnepélyes átadása koronázta meg.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal a FIVOSZ azokat a mindennapi hősöket tudja vállalkozó nagykövetté nyilvánítani és a többiek számára megmutatni, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag.

2017-es díjazott:

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat 2017-ben Suppan Márton, a Peak Financial Services tulajdonosa kapta. A 27 éves kitüntetett cége több mint száz országban nyújt online pénzküldő szolgáltatást, mely világszinten innováció a pénzküldésben.

Suppan Márton az egyetemi évek alatt azonnal saját vállalkozásokba kezdett, értékesítési és pénzügyi területen szerzett tapasztalatot, de minden esetben a jogi struktúra szempontjából is alaposan megvizsgálta a piaci lehetőségeket. Könnyen állította maga mellé az idősebb munkaerőt, együttműködő partnereket és tőkéstársakat is. Saját alapítású brókercégből kialakuló vagyonkezelőjében levő tulajdonrészén túladott, hogy megalapíthassa a kártyapiacra fókuszáló Peaket. Mindig komplex struktúrákban gondolkozik, egy kézből irányítva a beszállító partnerek kiválasztását, a termék- és üzletfejlesztést, a kommunikációt, marketinget és disztribúciót, illetve a jogi háttér megalkotását is.

A díjazott kifejezetten büszke rá, hogy az összes, lentebb bemutatott eredményt mindenféle marketingköltés nélkül érték el cégei. Mára a fintech terület egyik kiemelkedő szakértője Európában, 2016- ban szerepelt a Forbes 30/30-as listáján. A partnerségekben, és a strukturáltan felépített holdingszerű céghálóban hisz, ezt tükrözi, hogy jelenleg hét, önállóan működő és bevételt termelni képes céggel rendelkezik.

Suppan Márton a díjról:

“A díj megnyerése, amellett, hogy természetesen büszkeséggel tölt el, egy nagyon jó visszacsatolás, azt jelzi, hogy megfelelő célokat követek, jó irányba vezetem a cégcsoportot. Ez egy mérföldkő, ami megerősítést jelent, és egy jel, hogy itt az ideje szintet lépni és a következő fokozatba kapcsolni. A fentiek mellett elismerés a cégcsoportnak és minden egyes kollégának, meglepően gyors siker a fintech szektornak, sőt egy pozitív visszacsatolás a digitális világ úttörőinek is. Másfél éve tartottam az első ‘Digitális Forradalom’ című előadásomat. Azt gondolom, hogy ennek a díjnak az átvételével lezártnak, és sikeresnek tekinthetjük a Digitális Forradalmat és átléphetünk a Digitális Jövőbe” – mondta Suppan Márton.

Válj Te is FIVOSZ taggá, gyere a havi zártkörű FIVOSZ Élmény Estekre 2018-ban, taggá váláshoz ide kattints!

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.

www.fivosz.hu | 1024 Budapest, Árpád út 91. | +36 1 785 7977 | [email protected] © 2007-2018 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency