Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Önkormányzati projektek a FIVOSZ-ban

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége szakmai támogatásával hazai önkormányzatok számára tervezünk, készítünk és menedzselünk önkormányzati vállalkozásfejlesztési szakmai programokat.

Célja a helyi vállalkozók segítése és az induló vállalkozók szakmai támogatása innovatív és hatékony eszközökkel, a FIVOSZ 10 éves know-howjának segítségével (önkormányzati vállalkozói egyedi brand kialakítása, saját márka, egyedi vállalkozói rendezvénysorozatok, innovatív vállalkozókat segítő szakmai kiadványok, PR eszközök).

Amennyiben az Ön önkormányzata számára is segíthetünk egyedi projektek elkészítésében, kérjük keresse Blaskovics Dávidot a  címen!

Eddigi megvalósult projektek:

18. kerület - Vállalkozom, tehát vagyok

Kerületi középiskolásoknak tartottak előadássorozatot fiatal vállalkozók a Rózsa Művelődési Házban Vállalkozom, tehát vagyok címmel. Azzal a céllal szervezte meg az önkormányzat és a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) az előadás-sorozatot, hogy a pályaválasztás előtt álló diákoknak ötleteket adjanak életük döntő lépéseihez.


11. kerület - A FIVOSZ női vállalkozói a Spin-Off Klubban

Nőkről, de nem csak nőknek szólt a Spin-Off Klub, ennek ellenére főként nők töltötték meg a B32 előadótermét, hogy meghallgassák a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) tagjainak beszélgetését.
Újbudával közösen rendezett eseményünkön fiatal vállalkozók és induló vállalkozók számára mutattuk be a vállalkozás lehetőségeit.

14. kerület - Vállalkozz Zuglóban!

A Vállalkozz Zuglóban elnevezésű program, a kezdő és a leendő fiatal zuglói vállalkozók támogatását segíti. A Vállalkozz Zuglóban program célcsoportjába a 18 és 40 év közötti vállalkozók és vállalkozni szándékozók tartoznak. 

Ez utóbbiak a projekt keretében információkat, technikai segítséget kaphatnak vállalkozásuk elindításához. A meglévő, de nehézségekkel küzdő vállalkozásoknak pedig az akadályok elhárításában nyújtanak segítséget.

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05