Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Keszeg Ádám és a kabátom.hu INTERJÚ

Keszeg Ádám és a kabátom.hu INTERJÚ

A szeptember 12-ei FIVOSZ Clubon kellemes meglepetés ért Keszeg Ádám személyében, aki egy ruházati webshop beindítására készül a közeljövőben. Ádámmal ötleteiről és az online vásárlás érdekes megoldásairól, na és persze a kabátom.hu-ról beszélgettünk.

Milyen vállalkozást indítasz?

Divatos kabátokat fogunk értékesíteni webshopon keresztül. Testvéremmel, Alpárral visszük közösen ezt a projektet. Első körben férfi kínálattal indulunk, de a következő lépés a női konfekció lesz.

Mi különbözteti meg ezeket a kabátokat a boltban kapható daraboktól?

Első sorban, ami szerintem fontos, hogy nem találkoznak minden sarkon ezekkel a kabátokkal a vásárlóink és ezt az „egyediséget” nem kell jobban megfizetni, egy bárhol kapható kabáttal összemérten. Ha valaki ilyen kabátokat szeretne beszerezni külföldről, akár 3-5 hetet is várhat rá, mi erre a problémára is megoldást nyújtunk.

Hol hallottál a FIVOSZ-ról? Miért lettél tag?

Ismerősöktől hallottam a FIVOSZ-ról. Azt tanácsolták, hogy érdemes követni az eseményeiket. Amint aktuális lett ez a vállalkozás azonnal csatlakoztam ehhez a közösséghez. Hatalmas kezdő lökést tud adni egy induló vállalkozásnak a FIVOSZ-nál összpontosuló vállalkozók tudása és a rengeteg hasznos rendezvény. Nekem személy szerint plusz energiát is ad, ha mások sikereit meghallgatom.

Milyen eszközökkel különböztetitek meg a webshopot?

Az online ruhavásárlással kapcsolatosan felmerülő legnagyobb félelem a méret probléma. Dolgozunk egy olyan rendszeren, ami segítségével könnyedén láthatja egy új vásárló, hogy az ő méreteihez hasonló vagy pontosan egyező vevő meg volt-e elégedve az adott kabát méreteivel. Így kiküszöbölhetőek jelentősen ezek a méret problémák és bátrabban vásárolhatnak az emberek.

Esetleg használsz új technikát?

A már említett méret kiválasztását segítő mechanizmuson kívül a későbbiekben 3D-ben megtekinthető termék galériát szeretnénk. Sokkal előnyösebb a vásárlónak, ha teljes képet kaphat a termékről és nem éri meglepetés. Szerencsére ezek a technológiák már elérhetőek mindenki számára. Csak meg kell találni a legjobb és leg hatékonyabb felhasználási módját.

Mik a jövőbeni terveitek?

Nem titok, hogy szeretnénk kiterjeszteni az értékesítésünket más ruhadarabokra is, továbbá más környező országokban is megjelennénk. Mivel kezdetben a 3D termékmegtekintés nem lesz elérhető, ezért ennek a megvalósítása is egy terv.

Mi motivál téged abban, hogy megvalósítsd saját vállalkozásod?

Szeretném sokkal kézzelfoghatóbbá tenni hosszú távon az online ruhavásárlást. Tudom, hogy rengetegen vannak, akik nem szeretik a ruhapróbákkal járó nyűgölődést. Ugyanakkor azoknak is élvezetes vásárlást szeretnék nyújtani, akiknek gyönyör a ruhák „megkaparintása”, de éppen idejük nincs erre a hosszadalmas folyamatra vagy más okokból vesznek online ruhákat. Másrészt azok az energiák, melyek ezeknek a problémáknak és kérdőjeleknek a megoldása folytán és a saját vállalkozás fejlesztése során generálódnak, pótolhatatlanok számomra.

Keszeg Ádám
E-mail cím: 
Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Kab%C3%A1tom-F%C3%A9rfi/1398447223711019
Weboldal: www.kabatom.hu
Státusz: Ügyvezető, Tulajdonos

Írta: Papp András
 
 
Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05