Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FIVOSZ tag: Sooters.hu Kft. - a minőségi, emblémázott reklámajándék - ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

FIVOSZ tag: Sooters.hu Kft. - a minőségi, emblémázott reklámajándék - ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

Mi a Sootersnél mosollyal dolgozunk! Technológiánkkal mindenre nyomtatunk. Válassz akár extrém tárgyakat is. Nincs film, szita költség, egy darabot is rendelhetsz, kis darabszám esetén is optimális marad az ár/érték arány és akár 24 múlva ott van az asztalodon az emblémázott reklámajándék.

Mi a Sootersnél mosollyal dolgozunk! Technológiánkkal mindenre nyomtatunk. Válassz akár extrém tárgyakat is. Nincs film, szita költség, egy darabot is rendelhetsz, kis darabszám esetén is optimális marad az ár/érték arány és akár 24 múlva ott van az asztalodon az emblémázott reklámajándék.Tudjuk, milyen fontosak neked az ügyfeleid, hogy egy bátor, merész és újszerű kommunikációval, reklám tárgyal magadhoz láncold őket.

Válaszd a klasszikusokat: tollat, bögrét, pólót vagy ha egyedi, praktikus terméket keresel és ha nem tudod hogyan indulj el, keress minket bátran. 

A klasszikus promóciós termékektől az egyéni, exkluzív reklám ajándékokig fogunk javaslatot tenni, a termékek kiválasztásánál pedig a praktikusság, az ár és a minőség után, az egyediség lesz a kritérium. 

Jól tudjuk, hogy a valódi élményhez minőségi munkára van szükség, élénk, élethű színekre, tökéletes árnyalatokra, tartósságra.

Kapcsolat

  • Sooters.hu Kft.
  • 1092 Bp. Ferenc Krt. 2-4
  • Tel: + +36(1)426 6239
  • Email: 
  • web: http://www.cegesajandekotletek.sooters.hu/
  • Gorzó Pál ügyvezető: +36703281968  Email: palgorzo@sooters.hu
Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05