Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FIVOSZ tag: Global Development - webfejlesztéstől az online marketingig - ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

FIVOSZ tag: Global Development - webfejlesztéstől az online marketingig - ők is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének lelkes tagjai

A webfejlesztés gyakran tűnhet ördöngösségnek, hát még az online csatornák marketing célú kihasználása, Mi pedig ehhez igyekszünk segítséget nyújtani ügyfeleinknek. Célunk az, hogy az első tárgyalástól a weboldalak átadásáig és karbantartásáig olyan biztonságos hátteret szolgáltassunk, aminek láttán az ügyfél kényelmesen hátradőlhet, hisz ránk bízhatja vállalkozása weboldalának megalkotását és marketing tevékenységét is. 

A Global Development8 lelkes fiatalból álló csapata azért dolgozik egyre keményebben, hogy olyan verhetetlen minőségű és árkategóriájú webes szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek, amelyek segítségével könnyedén növelhetik vállalkozásuk bevételét és még sikeresebbé válhatnak általa.

Célunk az, hogy az első tárgyalástól a weboldalak átadásáig és karbantartásáig olyan biztonságos hátteret szolgáltassunk, aminek láttán az ügyfél kényelmesen hátradőlhet, hisz ránk bízhatja vállalkozása weboldalának megalkotását és marketing tevékenységét is.

A weboldalkészítés hobbinak indult, majd az egyre szaporodó megkeresések rámutattak arra, hogy erre meglehetősen nagy igény van a vállalkozói szférában. Ez szükségessé tetté a bővülést, és az addigi 1 személyes tevékenységből 4 fős csapat jött létre.

A Global Dent családi vállalkozásból tehát kinőtt a Global Development névre keresztelt részleg, szolgáltatás. A webes fejlesztésekkel és karbantartással, valamint marketinggel kiegészített tevékenységi körök lehetővé tették a Global Development csapata számára, hogy felmérjük a piacot, tapasztalatszerzés közben fejlődjünk, és megtaláljuk azt az irányt, ami a leginkább megfelel a hosszú távú céljainknak. 2016 szeptemberétől a team folyamatosan bővült, közben több rendezvényen és tréningeken jelentünk meg, majd 2017 februárjában értük el mai, 8 fős létszámot. Ma már képesek vagyunk ügyfeleink számára teljes körű szolgáltatást nyújtani, az online megjelenésben és reklámozásban egyaránt.

Szolgáltatásaink közé tartozik a weboldalak fejlesztése, karbantartása, grafikai munkák készítése és az online marketing is. Ezenfelül segítséget nyújtunk a keresőoptimalizálásban és a webergonómia területén is. Mint látható, célunk az, hogy teljes egészében lefedjük az összes tevékenységet, amely egy weboldal sikeres elindításához és működtetéséhez szükséges.

Global Development
Tel: +36303481121 

 

 

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05