Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Milliókat érő mondatok a FIVOSZ Garden Partyn

Milliókat érő mondatok a FIVOSZ Garden Partyn

"Hasznos volt, titokban jegyzeteltem az 1 milliót-t érő mondatokat a mobilomra." - mondta Vass József FIVOSZ tag. A fotókért, videóért kattints!

 

70-en a sikerért

Több, mint 70 fiatal szerzett új kapcsolatokat és értékes tudást (Rajnai Richárd - Kötéltechnika, Szórádi Bence - LEDNAGYKER, Somogyi Tibor - EasyMaths) előadásain. Az eseményen jelen volt Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke és a legmeghatározóbb Európai Fiatal Vállalkozói Szervezet (JEUNE) elnöke is, aki a bizalom fontosságát, és a FIVOSZ egyedülálló sikerközösségének erejét hangsúlyozta.

A welcome drink és a köszöntő után a csapat 3 részre oszlott, és mindenki a számára szimpatikus beszélgető partnert kiválasztotta, többen más előadásokra is benéztek. Majd elkezdődött a kapcsolatépítés, számos névjegy cserélt gazdát, és könnyed hangulatban egy koktél/limonádé mellett elindultak a kötetlen beszélgetések.

Üzlet

"Öröm volt látni, hogy ennyi csillogó szemű, tehetséges fiatal vállalkozó szeretné megváltani a világot. Valamint azt, hogy a pár hónapja indult cég, és a milliárdos fogalmú cég vezetője egymással jövőbeni együttműködésről, üzletről beszéltek. Ez a bizalmat mutatja, hisz a való életben egy friss vállalkozás elég nehezen kap megrendelést például egy 100 főt foglalkoztató vállalkozástól, a FIVOSZ egyik ereje ebben rejlik, összehozza a kicsiket és a nagyokat." - mondta Blaskovics Dávid elnökségi tag.

Sikerközösség

Különösen fontos a Budapest és a távoli települések közti kapcsolat a FIVOSZ számára. Mágocsi Rudolf, a FIVOSZ közép-magyarországi regionális elnöke elmondta: "Szeretnénk, hogy a tagjaink tudjanak egymásról, ismerjék egymást több száz kilométerről is, hisz így tudnak üzletelni, ismertségeket szerezni országos szinten. Most is például nem egy tagunk utazott száz kilométereket, hogy részt vehessen a FIVOSZ Garden Partyn."

Egyedülálló rendezvényt szerettünk volna, Kardos Dániel, FIVOSZ tag és az esemény egyik szervezője elárulta: "Szándékosan olyan helyszínt kerestünk, ahol az emberek a FIVOSZ feelinget átélhetik, nyugodtan, kellemes körülmények közt beszélgethetnek egymással, a Római Part pont ilyen, a KétRombusz beváltotta reményeinket."

Köszönjük a támogatást a: KELLEGY FOTOSPalacsintaház Étterem és Bor KlubDomokos & Partners, és a Jägermeister csapatának!

 Hamarosan újabb FIVOSZ rendezvény, készüljetek!

Lépj be tagnak, hogy Te is átélhesd egy erős sikercsapathoz tartozás érzését és a FIVOSZ feelinget!

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05