Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Újabb megyékben a FIVOSZ siker közössége!

Újabb megyékben a FIVOSZ siker közössége!

A FIVOSZ újabb 3 megyében alapított megyei szervezetet. Szövetségünk Somogy, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyékben hozta létre a helyi FIVOSZ-t az elmúlt hónapban, így 14 megyében van helyi szervezetünk. Az új megyékben várjuk azokat a fiatal vállalkozókat és leendő senior tagjainkat, nagyvállalkozókat akik az országos tagság mellett a helyi közösség nyújtotta lehetőségeket is szeretnék élvezni, részesei szeretnének lenni egy igazi siker közösségnek.

A megyei szervezeteink célja össze fogni a helyi fiatal vállalkozókat, üzleti és érdekképviselet lehetőségeket biztosítani helyi, országos és nemzetközi szinten.

Győr-Moson Sopron megyében Krajczár Ádám, Somogy megyében Szentgyörgyi Gábor, Veszprém megyében pedig Petróczi Péter a FIVOSZ megyei elnöke. A megyei alelnök Veszprém megyében Tudós Gábor, Somogy megyében pedig Péter Tamás lett.

Megyéinkben évente több alkalommal tartunk FIVOSZ Clubot, és Business Beer Party, melyen lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre és az üzleti lehetőségek, együttműködések feltérképezésére.

Szövetségünk minden új ötletet, megkeresést, kezdeményezést szívesen fogad, ezzel kapcsolatban várjuk e-mailed a címen.

Somogy, Veszprém, vagy Győr-Moson-Sopron megyében élsz, vállalkozol és tagja kívánsz lenni a siker közösségünknek? Akkor ide kattints!

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05