Főoldal Hírek Social Media – 2017 – Az online közösségi terekre optimalizált marketing
Social Media – 2017 – Az online közösségi terekre optimalizált marketing
0

Social Media – 2017 – Az online közösségi terekre optimalizált marketing

0
0

Social Media, ahol a látvány a személyesség, az érzelmekre hatás mindent visz. A fiatalokat már csak ott szólíthatjuk meg. Minden ügyfél, vevő benne van a közösségben. A közösségi média a legjobb értékesítési felületté vált. Csak tudni kell a titkot! És meg is tudhatod ha részt veszel a Piac & Profit konferencián! Ráadásul kedvezményesen! 

Időpont: 2017. szeptember 7. csütörtök, 10.00–16.30

Új helyszín: Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, 1148 Budapest, Örs vezér tere 24., (Mozi bejárat 2. emelet)

Gazdag tartalom a szakma legjobbjaival!

A  FIVOSZ tagjaként, partnereként a Piac & Profit Social Média konferenciára egyedi, kedvezményes részvételt biztosítunk, ugyanis a FIVOSZ a Piac & Profit konferenciák állandó Szakmai partnere. A konferencia kedvezményes részvételi díja: 10.000 Ft+Áfa! Kérjük, a regisztrációkor a kedvezmények közül ezt jelöld meg: FIVOSZ kedvezmény

Szeretnél részt venni több hasznos konferencián? Lépj be a FIVOSZ közösségébe, és új lehetőségek nyílnak meg előtted! 


Miről szólunk?

Social Media, ahol a látvány a személyesség, az érzelmekre hatás mindent visz. A fiatalokat már csak ott szólíthatjuk meg. Minden ügyfél, vevő benne van a közösségben. A közösségi média a legjobb értékesítési felületté vált. Csak tudni kell a titkot!

Facebook, Instagram, YouTube, Messenger, Viber, Twitter, Linkedin, Snapchat, bloggolás, chatbot, SEO-zás stb. Melyiket hogyan, mire használjuk, ha bevételnövelésben, márka- és kapcsolatépítésben gondolkodunk?

Kinek hasznos? Kis- közép és nagyvállalati döntéshozóknak, értékesítési és marketingvezetőknek, kommunikációs szakembereknek.

Egyedi tudás – Az online közösségi terekre optimalizált marketingről exkluzív, a legfrissebb tudások a legjobb szakemberektől!

Témák

-Social Media
trendek az értékesítésben
– Eladás a közösségi médiában. Eredményes, hatékony fizetett hirdetések, megjelenések – Facebook, Instagram, YouTube

A legsikeresebb vállalatok példái. A világ színpadán.
– A Messenger, mint önálló üzleti felület. Chatbottal is.
– Az erős márkától vásárolnak. Hogyan építsünk erős márkát a közösségi felületeken.

A tartalommarketing előnyei a B2B-ban. Hanyatlik a bloggolás?
– Chatmarketing és értékesítés chatplatformokon – Snapchat, Viber, Whatsapp.
– Izgalmasan, változatosan posztolni!
– # Hashtag. Hogyan kell jól hastagelni?

Milyen a nyerő látvány (videó, fotó, körítés) a Facebook-on, a Youtube-on és az Instagramon?
– Ügyfélélmény a közösségi oldalakon. Az ügyfél hűségének megszerzése remarketinggel.

 – A leggyakrabban elkövetett tipikus hibák.

Tematika bővebben

Felkért előadóink

Lévai Richárd (RG Stúdió), Mészáros Róbert (BrandBirds), Horváth Ádám, Zvezdovics Anita (Brandfizz), Juhász György (DIMSZ), Bártfai Balázs (Netlight), Kulcsár István Róbert (ShopRenter), Kocsis Márk (MTT Media), Novák Ferenc (Neo), Müller-Váczi Lívia (RG Stúdió), Farkas Zsolt (7 Digits), Bedy Krisztina (Avantgarde Group), Klausz Melinda (kozossegi-media.com).

Regisztráció

Közelgő események

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency