Főoldal Hírek Márciusban jön az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye!
Márciusban jön az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye!
0

Márciusban jön az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye!

0
0
  1. március 30-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye, az Ecommerce Expo.  A tavalyi rendezvény óriási sikerére való tekintettel és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, idén ismét befoglalja az e-kereskedelem színe java a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontot.

Tény, hogy hiánypótló rendezvény az Ecommerce Expo. Bár külföldön évek óta divat a hasonló rendezvények szervezése, Magyarországon 2016 előtt nem volt rá példa. Pedig kétségkívül szükség van rá, hiszen az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. A KSH adatai szerint az e-kereskedelmi forgalom volumene 2010 óta évente átlagosan 38 százalékkal emelkedett.

Az Ecommerce Expo egyik legnagyobb előnye, hogy minden célcsoportot lefed: egy nap alatt minden megtanulhatnak a webáruház indításról azok, akik még csak most tervezik, de azoknak is rengeteg újat tud nyújtani, akik évek óta üzemeltetnek webáruházat. A 2017-es rendezvény több mint 40 válogatott előadása között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő témakört a webáruház indítástól kezdve a marketingen és vevőszerzésen át, a konverzióoptimalizálásig és automatizálásig. Valamint a résztvevők kérdéseit szakértők válaszolják meg különböző témakörökben az erre a célra kialakított külön teremben.

Az Ecommerce Expo nemcsak konferencia, hanem kiállítás is egyben. Idén 47 kiállító várja a résztvevőket. A kiállítók a hazai e-kereskedelem összes szegmensét lefedik, így a résztvevőknek bármilyen kérdése merül fel a webáruházukkal kapcsolatban, biztosan találnak egy partnert, aki megoldással szolgál a problémájukra. Ráadásul mindannyian egyedi ajánlattal készülnek csak és kizárólag az Expo résztvevőinek.

A rendezvény szervezői több mint 2000 résztvevővel számolnak az e-kereskedelem minden területéről, akikkel lehetősége lesz kapcsolatot építeni. Ez 2000 potenciális partnert jelent a résztvevők számára.

Sztípity Róbert, a Shop.Builder.hu ügyvezetője szerint „a ma még csak a webáruházát megnyitni kívánóktól egészen azokig, akik már nemzetközi piacokra igyekeznek, egy nagyon széles, átfogó, minőségi előadásokat tartalmazó, nagyon színvonalas napot kaptok azok, akik kilátogattak az Expora” tavaly és a szervezők ígéretei szerint ez idén se lesz másként!

A rendezvény részletes tematikáját és további tudnivalókat az alábbi weboldalon találja!

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTS IDE!

 

Közelgő események

Nincsenek jövőbeni események.

Piacvezető akarsz lenni?

fivosz-tagok

Most feliratkozhatsz a FIVOSZ hírlevélre:

FIATAL VÁLLALKOZÓKNAK SZÓLÓ ESEMÉNYEK+TUDÁS

Ezt havonta kapod, itt iratkozhatsz fel:

x
Kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a FIVOSZ saját marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, és a szervezet működésével és szolgáltatásaival kapcsolatos esetekben átadhatja elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton Önt megkeresse. Adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatjuk, hogy adatai harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre elküldött levél útján 1146 Budapest, Thököly út 58-60. IV. emelet 404.
címkék:

www.fivosz.hu | +36 1 785 7977 | [email protected] | NAIH nyilvántartási szám: NAIH-66446 | © 2007-2021 FIVOSZ, minden jog fenntartva. | Weboldal készítés: Plus Creative Agency