Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Hogyan indíts éttermet vagy kisüzemet? – a gasztro biznisz alapjai - Fiatal Vállalkozók Akadémiája workshop

Hogyan indíts éttermet vagy kisüzemet? – a gasztro biznisz alapjai - Fiatal Vállalkozók Akadémiája workshop

Gasztro vállalkozást indítanál? Kisüzemet hoznál létre?                                                                                                                                         Nem tudod, hogyan írd meg egy gasztro üzlet üzleti tervét? Bevezetnéd gasztroüzleted a piacra?

Gyere el az egy napos FIVOSZ Gasztro Workshopra a Fiatal Vállalkozók Akadémiája keretében, segítünk megtenni az első lépéseket!

1 napos tréning a FIVOSZ Gasztro Bizottságának szervezésében, amit követően sokkal biztosabban és kisebb kockázattal indíthatod el gasztrobizniszed.

Előadók:

 Rétfalvi-Kurucz Alexandra – konyhatechnológus, üzletnyitási tanácsadó, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke:

több 100 gasztro üzlet, étterem, bár, élelmiszer üzem elindításában működött közre egészen a tervezéstől az engedélyeztetésen, gép beszerzésen át a sikeres működtetésig. 

 Oszláncz Réka - A Creppy Franchise System alapítója, étterem tulajdonos, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának alelnöke:

az ország legnagyobb palacsintázójának tulajdonosa, aki tizenhatéves korában kezdte gasztro karrierjét, egy fagylaltoskocsival.

Oltványi Zsolt – A Mentes és PaleoNasi cukrászüzem társtulajdonos, marketing tanácsadó:

kitanulta a marketing alapjait más vállalkozásban és úgy döntött, hogy gasztroüzemet indít. Megtalált egy piaci rést, a paleo kekszek és sütemények piacát, melyben rövid időn belül az ország egyik meghatározó vállalkozása lett.

Időpont:

2016. október 27. csütörtök 8:30-17:00

Helyszín:

BKIK 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Tematika:

09.00 – 10.30 START
Üzletnyitás alapjai – Hibák, melyeket Te biztosan nem követsz el
Kötelező előírások, amin sokan elbuknak - Magyarországi jogszabályi háttér
Hogyan válasszak üzlethelyiséget? - Üzlethelyiség kiválasztásának szempontjai
Mi minden kell a működési engedélyhez? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

10.30 – 11.00 Kávészünet és kötetlen kapcsolatépítés

11.00 – 12.30 ÜZLETI TERV, HOGY MINÉL HAMARABB NYERESÉGESSÉ VÁLJ
Sok kicsi sokra megy, mi az, amit kalkulálnod kell üzleti tervedben, ha gasztro bizniszt tervezel? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

12.30 – 13.00 Ebédszünet

13.00 – 14.00 KÖLTSÉGEK ÉS HR
Üzemeltetési költségek - fix költségek a gyakorlatban.
Így találd meg a munkaerőt - Mire számíthatsz a munkaerő toborzáskor? (Oszlánczi Réka)

14.00 – 14.30 FRANCHISE
Hogy a vállalkozásodnak ne csak jelene, hanem jövője is legyen – néhány gondolat a franchise-ról, út a fejlődéshez (Oszlánczi Réka)

14.30 -14.45 Szünet kapcsolatépítéssel – közvetlen beszélgetés az előadókkal

14.45 – 16.00 BEVÉTEL SZERZÉS
Hogyan vezesd be cégedet a piacra? Gondolatok az online marketingről és egyéb trükkökről, ami által induló éttermed, streetfoodod, barod, szórakozóhelyed sokkal gyorsabban ismertségre tesz szert
(Oltványi Zsolt)

16.00. - 17.00 SZEMÉLYRESZABOTT TANÁCSOK
A TE kérdéseid ideje, mindhárom előadótól kérdezhetsz

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Néhány FIVOSZ tag, azok közül, akiknek a FIVOSZ Gasztro Bizottsága (Rétfalvi-Kurucz Alexandra és Oszlánczi Réka) segített az elindulásban:

Anjuna Ice Pops – a kézműves jégkrémes: https://www.facebook.com/AnjunaPops/

Első – hamburgerező a belvárosban: https://www.facebook.com/elsobns/?fref=ts

Hoppácska – a kalács újratöltve a Ráday utcában https://www.facebook.com/hoppacska.kalacs/?fref=ts

Mini-on a büféskocsi : https://www.facebook.com/Mini-ON-843526749108538/?fref=ts

A workshopon maximum 30 fő vehet részt.

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, sikeresebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a kurzus számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat. 

Jelentkezésért ide kattints!

 

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05