Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FIVOSZ-os reformálná meg az esküvőszervezést - Interjú a NAGY NAP NEKED alapítójával!

FIVOSZ-os reformálná meg az esküvőszervezést - Interjú a NAGY NAP NEKED alapítójával!
Szakítanak a megfáradt hagyományokkal és újat alkotnak. Interjú Boros Kittivel, a NAGY NAP NEKED alapítójával.
 
Miért döntöttél úgy, hogy vállalkozó leszel?
 
Az egyetem első évétől rengeteget dolgoztam reklámügynökségeknél és rendezvényházaknál. Mindig is tudtam, hogy el fog jönni az idő, amikor a saját vállalkozásba kezdek, egyszerűen vállalkozó típusnak érzem magam. Szeretem a munkám és lételemem a szervezés. Miért dolgoznék másnak, ha megvalósíthatom az álmaimat is? 
 
Kérlek mutasd be a céged néhány mondattal!
 
Szeretjük az extra helyszíneket, a gondosan megtervezett enteriőrt, minőségi ételeket és italokat. Hisszük, hogy az eseményszervezés egy új korszakába léptünk és ötleteinknek csak a képzeletünk szab határt. A NAGY NAP NEKED átfogó rendezvényszervezést és testre szabott szolgáltatásokat kínál. Egyedi és stílusos események tervezését és szervezését vállaljuk magánmegrendelőknek és márkáknak egyaránt, legyen szó nagyszabású esküvőkről vagy vállalati partyról.
 
Milyen kezdeti nehézségekkel kellett szembenézned?
 
Az eseményszervezői piac elég telített és ezért nekem sincs könnyű dolgom. Bár munkáink nagyban eltérnek az általános rendezvényektől, az embereknek idő kell amíg megismernek minket.  A NAGY NAP NEKED-nél szeretjük, ha újban gondolkodhatunk, ha szakíthatunk a megfáradt hagyományokkal és valami eredetit alkothatunk, ötvözve a design, a művészet és az urbánus élet minden lüktető elemét. 
 
Miért döntöttél úgy, hogy csatlakozol a FIVOSZ-hoz?
 
Mindig is szerettem hasonló érdeklődési körű emberek történeteit hallgatni… inspirálóan hat rám az ilyen környezet. A FIVOSZ számomra egy újabb lehetőség a tanulásra és állandó motivációs forrás.
 
Szerinted mi tesz valakit sikeres vállalkozóvá?
 
Kitartás és a munka iránti szerelem, szerintem ezek a legfontosabbak.
Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05