Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Átadtuk az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat - Ki lett az Év Fiatal Vállalkozója 2016-ban? KATTINTS!

Átadtuk az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat - Ki lett az Év Fiatal Vállalkozója 2016-ban? KATTINTS!

Pénteken zárult a 156 országban lezajló Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) által megrendezésre került Fiatal Vállalkozók Hete. Az érdeklődők idén Budapesten és számos vidéki helyszínen több mint száz előadáson vehettek részt ingyenesen. Az eseménysorozatot az ország legrangosabb fiatal vállalkozói kitüntetése, a hetedik Országos Fiatal Vállalkozói Díj ünnepélyes átadása koronázta meg.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal a FIVOSZ azokat a mindennapi hősöket tudja vállalkozó nagykövetté nyilvánítani és a többiek számára megmutatni, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. 

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat 2016-ban Oltványi Zsolt, a Mentes Cukrászüzem tulajdonosa kapta.


Zsolt vállalkozása, a Mentes olyan egészséges és finom desszerteket készít, amelyek lelkiismeret furdalás nélkül fogyaszthatóak. A cukrászüzem innovatív süteményei országszerte megtalálhatóak, s hálózatuk egyre csak növekszik. A termékeik természetes alapanyagokból, egy táplálkozás-szakértő vigyázói szemei előtt, a cukrászok határtalan fantáziájának eredményeképpen készülnek. A klasszikus répacukor helyett eritritet, nyírfa- és kókuszcukrot használnak, több sütiből pedig egyszerűen kivették a laktózt és a tojást.

Idén a 2016-os Jövő Reménysége Díj elnyeréséért is pályázhattak a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása"  projektek keretében létrejött vállalkozások tulajdonosai. Az elismerést az a fiatal vállalkozó kapta meg, aki a megalapítás óta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta, fiatal kora ellenére is sikeres a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhat társai számára. 

A 2016-os Jövő Reménysége Díj nyertese a gyöngyösi Learn Virtual Europe Kft.  tulajdonosa, Tóth Viktória. Viktória vállalkozása oktató szimulátorok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik hazai illetve külföldi piacokon.

Ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy az ipari szakmák oktatását támogassák, ezzel a képzést költséghatékonyabbá, modernebbé, érdekesebbé, pontosabbá teszik a XXI. század technológiájával. Segítségükkel újra értéket nyerhet a fiatalok szemében az ipari szakmák elsajátítása, mert eszközeikkel lehetőségük adódik precízebben megtanulni az adott szakma rejtelmeit. Ezáltal magasabb színvonalú munkaerőt képviselhetnek a munkaerőpiacon, jobb kereseti kilátásokkal. 

Szeretnél 2017-ben a legsikeresebb fiatal vállalkozókkal együtt fejlődni, velük kapcsolatot építeni?

Csatlakozz a FIVOSZ tagságába, ahol egy közösségben üzletelhetsz, fejlődhetsz és barátokra tehetsz szert!

 
 
Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05