Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

05.25. Hogyan indíts gasztro üzletet? Gasztro Workshop

Gasztro vállalkozást indítanál? Kisüzemet hoznál létre? Nem tudod, hogyan írd meg egy gasztro üzlet üzleti tervét? Bevezetnéd gasztroüzleted a piacra?

Gyere el az egy napos FIVOSZ Gasztro Workshopra a Fiatal Vállalkozók Akadémiája keretében, segítünk megtenni az első lépéseket!

1 napos tréning a FIVOSZ Gasztro Bizottságának szervezésében, amit követően sokkal biztosabban és kisebb kockázattal indíthatod el gasztrobizniszed.

Előadók:

 Rétfalvi-Kurucz Alexandra – konyhatechnológus, üzletnyitási tanácsadó, a FIVOSZ Gasztro Bizottságának elnöke, FIVOSZ tag:

több 100 gasztro üzlet, étterem, bár, élelmiszer üzem elindításában működött közre egészen a tervezéstől az engedélyeztetésen, gép beszerzésen át a sikeres működtetésig. 


Oltványi Zsolt – A Mentes cukrászüzem társtulajdonosa, marketing tanácsadó, FIVOSZ tag:

kitanulta a marketing alapjait más vállalkozásban és úgy döntött, hogy gasztroüzemet indít. Megtalált egy piaci rést, a paleo kekszek és sütemények piacát, melyben rövid időn belül az ország egyik meghatározó vállalkozása lett.

Kis Zoltán, a Vendéglátás Menedzsment Kft. ügyvezető-tulajdonosa, FIVOSZ tag:

A vendéglátásban eltöltött 24 év alatt közel 50 vendéglátóhelyen és 6 országban gyarapította szakmai ismereteit séf-, üzletvezető-, illetve tulajdonosként. A vendéglátás majd’ minden szegmensében dolgozott már, a nagyüzemi konyháktól a kisebb és nagyobb éttermeken- és hoteleken át, egészen a 3 Michelin csillagos étteremig.

Időpont:

2017. május 25. csütörtök 9:00-17:00

Helyszín:

BUDAPEST (részleteket emailben küldjük)

Tematika:

09.00 – 10.30 START 
Üzletnyitás alapjai – Hibák, melyeket Te biztosan nem követsz el
Kötelező előírások, amin sokan elbuknak - Magyarországi jogszabályi háttér
Hogyan válasszak üzlethelyiséget? - Üzlethelyiség kiválasztásának szempontjai
Mi minden kell a működési engedélyhez? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

10.30 – 11.00 Kávészünet és kötetlen kapcsolatépítés

11.00 – 12.00 ÜZLETI TERV, HOGY MINÉL HAMARABB NYERESÉGESSÉ VÁLJ
Sok kicsi sokra megy, mi az, amit kalkulálnod kell üzleti tervedben, ha gasztro bizniszt tervezel? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

12. 00– 12.30 Ebédszünet

12.30 – 13.30 CÉGED A PIACON
Hogyan vezesd be vállalkozásodat a piacra? Gondolatok az online marketingről és egyéb trükkökről, ami által induló éttermed, streetfood helyed, bárod, szórakozóhelyed sokkal gyorsabban ismertségre tehet szert
(Oltványi Zsolt)

13.30 – 14.30 VENDÉGLÁTÁS MENEDZSMENT
A hatékony üzletszervezés alapjai – működési költségek, amikkel kalkulálnod kell.
Így találd meg és tartsd meg a munkaerőt - Mire számíthatsz a munkaerő toborzáskor? (Kis Zoltán)

14.30-15.00 Szünet kapcsolatépítéssel 

15.00 – 16.00 A HACCP RENDSZER ALAPJAI. MIRE SZÁMÍTS EGY HATÓSÁGI ELLENŐRZÉSEN? Mire figyelj oda az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatban, és mit várj el a munkatársaidtól? (Rétfalvi-Kurucz Alexandra)

16.00. - 17.00 SZEMÉLYRESZABOTT TANÁCSOK
A TE kérdéseid ideje.

CSAK 25 SZABAD HELY, NAPOKON BELÜL ZÁRJUK AZ EARLY BIRD JELENTKEZÉST

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Néhány FIVOSZ tag, azok közül, akiknek a FIVOSZ Gasztro Bizottsága segített az elindulásban:

Anjuna Ice Pops – a kézműves jégkrémes: https://www.facebook.com/AnjunaPops/

Hoppácska – a kalács újratöltve a Ráday utcában https://www.facebook.com/hoppacska.kalacs/?fref=ts

Mini-on a büféskocsi : https://www.facebook.com/Mini-ON-843526749108538/?fref=ts

A workshopon maximum 25 fő vehet részt.

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, sikeresebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a kurzus számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat. 

 

Jelentkezésért ide kattints!

 

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05