Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Turizmus Bizottság

Magyarország sokszínű, Magyarország kreatív, Magyarország innovációk számában a világ vezetői között van. Magyarország sokkal több, mint egy Közép-Kelet Európai ország.

A nemzetünknek különleges identitása van, az építészetünk, a gasztrónómiánk, a művészeink, a gondolkozóink. Az apró lélekszámunk ellenére ismernek minket a világban, tudnak rólunk, látják az eredményeinket a sportokban, a politikában, a gazdaság fejlesztésében.

A gazdaságon belül is kiemelkedő eredményeket produkál a turisztikai szektor, mely a meghatározott fejlesztési stratégiának, a kreatív vállalkozóknak és az ország sokszínűségének köszönhető.

A turizmusról

Számomra a turizmus sokkal többet jelent, mint ahogy mások alapvetően gondolkoznak róla.  A turizmus országimázs építés, a turizmus kultúra, a turizmus gasztronómia, a turizmus által meghatározható országunk és nemzeti értékeink helye a világban. Interakció és vélemény. Élményalapú időtöltés.

Tapasztalás. A turizmus a hazaszeretet egyik formája, nemzeti értékeink megőrzése és megbecsülése kiemelt feladatunk, a turizmus szektor fejlesztésével az utóbbi években a hazai gazdaság húzó szegmensévé vált. 

A Bizottság célja

A Turizmus Bizottság célja támogatni és segíteni a magyar turizmusban dolgozó és vállalkozó fiatalokat, biztosítani a teljes szektorra kiterjedő ismeret és tudásanyagot számukra.

Céljaink között szerepel szektorspecifikus kutatások és tanulmányok készítése, mellyel időt, energiát és erőforrásokat tudnak megtakarítani a piaci szereplők, ezzel lehetőséget teremtve a gyorsabb és gazdaságosabb fejlődésükre.

A Turizmus Bizottság elnökeként kiemelt feladatomnak tartom a fiatal vállalkozói közösség előnyeinek megismertetését a már aktív vagy egyenlőre csak ambíciokkal rendelkező fiatal vállalkozókkal, tanácsokkal és előadásokkal segítve munkájukat.

Nemzetközi üzletfejlesztésben szerzett tapasztalataim alapján hiszem, hogy közösségben és kollektív együttműködésben kell gondolkoznunk ahhoz, hogy kiemelkedő sikereket érhessünk el személyes életünkben és az üzleti életben egyaránt. A jövőnket, a magyar turizmus jővőjét alapvetően határozza meg a fiatal gondolkozó közösség bátorsága és kreativitásuk térnyerése.

Természetesen a tapasztaltabb, idősebb generáció együttműködésével. Szokták mondani, hogy egyedül gyorsan halad az ember, de igazán messzire csak másokkal együtt lehet eljutni. Mi a közösségben, a közös értékteremtésben hiszünk.

A Bizottság vezetése  

Turizmus Bizottság, elnök    

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05