Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

FIVOSZ: milliárdos ingatlanos, és James Bond "cipésze" TELTHÁZ!

FIVOSZ: milliárdos ingatlanos, és James Bond "cipésze" TELTHÁZ!

TELTHÁZUNK VAN! Mikrocégedből közepes vagy akár nagyvállalkozást szeretnél? Tanulj olyan milliárdos ingatlanostól, aki ezt már megcsinálta! Sőt! Elhozzuk Neked azt az embert is, aki már James Bondnak is készített cipőt...

A Te tantárgyaid között szerepelt a SIKER? 

Ha válaszod nem, akkor gyere el Te is az 1. miskolci Sikertanító napra!
A jó hír az, hogy a sikeres emberek szívesen osztják meg a saját tapasztalataikat,
és valóban örülnek annak, ha hozzájárulhatnak a TE sikeredhez!
Tanulj olyanoktól, akik vitathatatlanul, és önerőből lettek sikeresek!
FIGYELEM! A résztvétel ingyenes, de a létszám korlátozott!
A rendezvényen KIZÁRÓLAG akkor vehetsz részt, ha regisztrálsz!
A regisztrációhoz küldd el (IDE: ):
- a nevedet
- a kísérőid nevét (ha többen érkeztek)
- a telefonszámodat

Minden hely elkelt. Aki innentől regisztrál, tartalék listára tud felkerülni, így ha valaki mégsem tud eljönni, időben értesítjük róla!

A rendezvény menete:

A Sikertanító napunkon 2 előadótól tanulhatjuk meg a siker nélkülözhetetlen elemeit.
Röpdolgozatra ne számíts, de arra igen, hogy a sikertanítók saját tapasztalataikat, élményeiket, kihívásaikat, tanulságaikat, tanácsaikat osztják meg Veled!

A sikertanítóink bemutatása:

Ingatlanból milliárdok - Wicha József:
Az építőiparban eltöltött, néhány dolgos és kemény év után Wicha József huszonkét évesen saját lábára állt, és nekilátott, hogy megvalósítsa álmait. Az elszánt és áldozatos munka hamar meghozta gyümölcsét: a nevével fémjelzett vállalkozások a 90-es évek második felében már 43%-os piaci részesedést tudhatnak magukénak az ország betonacél-termeléséből. Wicha József ugyanebben az időszakban az Ózdi Kohászati Üzemek, valamint a Diósgyőri Kohászati Üzemek jegyzett alvállalkozója és beszállítója. Az elmúlt években több tízmilliárd forintot meghaladó fejlesztések valósultak meg elsősorban a lakó-, szállodai és ipari ingatlanok területén. A XXI. századot már olyan projektek fémjelzik, mint a 250 üdülő-apartmanból álló építőipari Nívó díjjal értékelt Római Wellness Otthon, a többek között Európa legjobb SPA desztinációja díját is elnyerő ötcsillagos sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, a két alkalommal is az év fejlesztése díjjal kitüntetett 80.000 m2 nagyságú Európa Center Logisztikai és Üzleti Park Budapest, és 35.000 m2 nagyságú Európa Center Miskolc, valamint a miskolci biomassza fűtőmű. Jelenleg az ország legnagyobb feldolgozó kapacitású innovatív fűrészüzemének létrehozása mellett a hulladékhasznosítás és a bioenergia-termelés területén zajlanak egészen újszerű beruházások részletesen kidolgozott, nagyszabású tervek alapján.
http://www.wis.hu/
Videó: Wicha József, Én hogyan kezdtem… (https://www.youtube.com/watch?v=XabqUIybngk)

James Bond is vásárolt tőle - Kovács Attila:
Nagyváradon született és nevelkedett, gyakorlatilag a cipészműhelyben nőtt fel, ahol megszerette a cipőket és e szakmát minden szépségével és nehézségével együtt.

Iskolai tanulmányait Nagyváradon, Nagyszalontán majd Debrecenben folytatta és úgy döntött, hogy a családi hagyománynak megfelelően ő is cipészmester lesz.

A szakma rejtelmeire és szeretetére Édesapja tanította, ugyanúgy, ahogy annak idején Őt tanította a Nagyapja.

Saját vállalkozása 1991-ben lett alapítva, folytatva a családi hagyományt, ő is maradt a kaptafánál.

Rendszeresen vesz részt különböző nemzetközi és magyarországi szakmai versenyeken, ahol jelentős sikereket ért el a munkáival. Érdekességek: James Bond is az ő keze munkáját viselte. Béka, rája, és krokodilbőrből készített cipőkkel nyert világbajnokságot Németországban. http://www.attilacipo.hu/

A feladat:

A két sikertanítónknak más feladata is lesz. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből öt, általunk meghívott vállalkozónak adunk lehetőséget arra, hogy irányított kérdésekre választ adva bemutatkozhassanak. 3 kérdés=3perc.
Wicha József Úr, és Kovács Attila Úr feladata, ami nem házi, hiszen a helyszínen kell kiválasztaniuk, ki lesz a következő Sikertanító nap 2 előadója, azaz kinek adják át, staféta bot helyett, a Sikertanító kitűzőt.

Minden hely elkelt. Aki innentől regisztrál, tartalék listára tud felkerülni, így ha valaki mégsem tud eljönni, időben értesítjük róla!

A rendezvény részletei:

A rendezvény időpontja:
2015. február 26. 17:30
Regisztráció: 17:00-tól
Helyszín: 3529 Miskolc, City Hotel, Csabai kapu 6-8.

Belépés: díjtalan, de csak akkor vehetsz részt a rendezvényen, ha regisztrálsz, ezen az e-mail címen:
A regisztrációhoz szükséges adatok: név, a kísérőid neve (ha többen érkeztek), a telefonszámod
Várható befejezés: 19:00

Parkolás: díjmentesen, a hotel előtt, és hátul, a hotel parkolójában

Minden hely elkelt. Aki innentől regisztrál, tartalék listára tud felkerülni, így ha valaki mégsem tud eljönni, időben értesítjük róla!

A rendezvény szervezői:
FIVOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén megye, és az Észak-Magyarország napilap

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05