Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

MEGGYŐZÉSTECHNIKA workshop - Lépj szintet fiatal vállalkozóként!
2017. Január 27. , Péntek,  9:00 -  6:00

Megtanulhatsz velünk olyan meggyőzési és (pozitív) manipulációs technikákat, mely által az üzleti, értékesítési tárgyalásaid sokkal eredményesebbé válnak, ezáltal igazán megtanulhatsz pénzt termelni cégedben 2017-ben.


Időpont: 2017. január 27. 9:00-18:00

Helyszín: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. (Parkolás a környéken, fizetős övezetben lehetséges)

Már csak 2 szabad hely!

Előadó:

Újszászi Bogár László, Professzionális Tárgyaló
www.meggyozes.hu

A Budapesti Corvinus Egyetem tanára, a meggyőzés és befolyásolás technika a szakterülete, melyből Phd. disszertációt ír az ELTE – n.
Számos ismert nagy cég felkért oktatója: Michelin, Magyar Telekom, Aegon, MVM, Continental, RAVAK. Most Neked adja át a tudását, hogy az értékesítésed szárnyra kapjon!

 A Fiatal Vállalkozók Akadémiája WORKSHOPJÁN megtanulhatod, hogyan irányítsd az ügyfeled gondolatait, viselkedését, érzelmeit: 

Meggyőzés és befolyásolás technika az üzleti gyakorlatban

Cél: a tudományos technikák egyszerű felhasználása a résztvevők számára releváns gyakorlatokban, valamint a szolgáltatásuk megismertetése minél több résztvevővel. Másodlagos cél, nem csak technikákat akarok mutatni, meg akarom értetni az emberi döntés működését, mert amikor ezt megértik, akkor bármilyen szituációban tudják majd használni a tanultakat.

PROGRAM

Hogyan tudhatom mi jár az ügyfelem fejében? A gondolatolvasás tudományos háttere és üzleti gyakorlata 

Mire kell figyelnem, hogy észrevétlenül irányítsam a tárgyalófél gondolatit, érzelmeit, viselkedését – A befolyásolás technika üzleti gyakorlata

Tudatalatti befolyásolás technikák az üzleti életben 

Milyen hibákat követnek el az üzleti tárgyaláson a legtöbbször? – Esettanulmányok és következtetések

(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

 

Kiknek éri meg a legjobban? 
✔ Cégvezetőknek, akik profibbá szeretnék fejleszteni meggyőzési technikájukat (ügyfelek, alvállalkozók, alkalmazottak kapcsán).

✔ Vállalkozóknak, akik a közeljövőben profi cégvezetőkkel/multis felsővezetőkkel tárgyalnak és szeretnék, hogy egyenrangú félként kezeljék őket.
✔ Ügyvezetőknek, akik, ha leülnek valakivel tárgyalni, már a kezdetektől biztosak akarnak lenni abban, hogy elérik a céljukat.
✔ Értékesítőknek, értékesítési vezetőknek, akik az eladásokat szeretnék maximalizálni.

Garancia: 100% garanciát vállalunk arra, hogy vállalkozásod (legyen az pár fős, vagy 20-40 fős cég, eredményesebbé válik az itt hallott technikák által, ha alkalmazod azokat). Ha úgy érzed, hogy a workshop számodra nem adott semmit, akkor a kurzus végén jelezheted, és visszaadjuk a teljes részvételi díjat. 

MAX. 25 FŐ VEHET RÉSZT A WORKSHOPON, MÁR CSAK 4 SZABAD HELYÜNK MARADT!
Ameddig ezt látod, addig biztonsággal beregisztrálhatsz!

Már csak 2 szabad hely!


(Jelentkezésért a fenti gombra kattints!)

  Jelentkezésért ide kattints! 

 
 
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05