Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Összevitatkoztak a fiatal vállalkozók Szekszárdon. Hogy min ...

Összevitatkoztak a fiatal vállalkozók Szekszárdon. Hogy min ...

azt nem fogod elhinni...Katt ide

 

Jó hangulatban telt augusztus 29-én a nyár utolsó szekszárdi FIVOSZ rendezvénye a Nádasdi Fogadóban. A helyi vállalkozókból, fiatal borászokból, érdeklődőkből álló társaság egy tartalmas beszélgetésekkel kísért izgalmas borkóstolón vehetett részt.

Start

A program elején budapesti vendégünk Schleer Tamás startupper, marketing szakértő mutatkozott be a résztvevőknek, aki egy networking képzés lehetőségére hívta fel a figyelmet.

Élénk vita

Az esemény gerincét a borkóstoló és a résztvevők bemutatkozásai adták, egymás után ismertük meg a borokat, borászokat és a társaság tagjait. Élénk vita folyt a kadarka megítéléséről, szerepéről a térség bormarketingjében, gasztronómiai kínálatában. A résztvevő borászok, köztük nagy szekszárdi pincészetek munkatársai szakmai véleményét is megismerhettük, betekintést nyerve gondolkodásukba, látásmódjukba. 

Lehetőség: az van

A kellemes vacsora után összegzésként elmondhattuk, hogy a kadarkában még sok lehetőség rejlik, ahogyan a helyi FIVOSZ rendezvényekben is. A FIVOSZ Dél-Dunántúli régiójában, Tolna megyében folytatás ősszel, komolyabb rendezvényekkel és testesebb borokkal! 

Írta: Nagy Dávid (a FIVOSZ Tolna megyei elnöke)

Kérdés esetén keresd bizalommal Nagy Dávidot (), vagy a titkárságunkat! 

Értesülni szeretnél a rendezvényekről? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05