Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Pályázati tájékoztató - FIVOSZ Business Bor Party Szekszárdon!

Pályázati tájékoztató - FIVOSZ Business Bor Party Szekszárdon!

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a FIVOSZ szervezésében Tolna megyében a Business Bor Party, ezúttal egy a vállalkozók számára aktuális témakör a pályázatok kerülnek terítékre. Hogyan tudunk sikeresen részt venni a 2014-20 közötti időszak európai uniós pályázatain, mire figyeljünk a tervezés és felkészülés során.

Rendezvényünk célja, hogy gyakorlatias tanácsot kapjanak a vállalkozók, hogyan vegyenek igénybe pályázati forrást fejlesztéseik megvalósításához. Helyi pályázatírók és vállalkozásfejlesztésben jártas szakemberek osztják meg tapasztalataikat, jó gyakorlataikat.

Az eseményen külön figyelmet fordítunk a gazdaságfejlesztési pályázatokra, a foglalkoztatási támogatásokra és a szociális szövetkezetek támogatására, a vidékfejlesztési és mezőgazdasági pályázatokra. Az előadásokat követően témakörönként külön, kerekasztal beszélgetést tervezünk.

Előadók:

  • Hőnyi Pál – Kapos Faktor Nonprofit Kft.– GINOP pályázati lehetőségek
  • Nagy Dávid – Info-Partner Szociális Szövetkezet – Hogyan fejlesszük szociális szövetkezetünket pályázati támogatás segítségével?
  • Szalontai Jenő – EU Haszon Bt. – Mezőgazdasági pályázatok az elkövetkező években
  • Szűcsné Dr. Füredi Szilvia – Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja – Aktuális lehetőségek a foglalkoztatási támogatások területén

A résztvevőket egy welcome drink-kel fogadjuk, ami egy finom szekszárdi rosé bor lesz.  Az esemény rövid előadásokkal kezdődik, amit beszélgetés követ, ahol lehetőség lesz tapasztalatcserére egyéni tanácsadásra. Az esemény főszervezője a FIVOSZ Tolna megyei szervezete, társszervezője az Info-Partner Szociális Szövetkezet. Az esemény támogatója a CIB Bank.

Az esemény nyílt, de előzetes regisztrációhoz kötött. Várunk minden érdeklődő vállalkozót és vállalkozni vágyót!

Csatlakozz megyei facebook csoportunkhoz és folyamatosan tájékoztatunk a részletekről!

Helyszín: Garay pince (Szekszárd, Garay tér 19.)

Időpont: 2015.05.28. 17 óra

Belépődíj: 1000 Ft, ami a helyszínen fizetendő

Jelentkezés e-mailben:

Létszám: maximum 60 fő

Az esemény főszervezője a FIVOSZ Tolna megyei szervezete

 

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05