Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Ünnepeld velünk az EQ napját!
2017. Október 13. , Péntek, 12:01 - 11:59

Építs az erősségeidre! Ébredj rá a szükségességére! Növeld az öntudatodat! Ismerd ki magad az érzelmeid világában! Mert egy magabiztos ember, aki tisztában van önmagával, tudja uralni érzelmeit! Az érzelmi intelligenciáról ne csak beszélj, olvass, hallgass, hanem csináld! Gyere el a Dürer Kert-be OKTÓBER 13-án!


Építs az erősségeidre! Ébredj rá a szükségességére! Növeld az öntudatodat! Ismerd ki magad az érzelmeid világában! Mert egy magabiztos ember, aki tisztában van önmagával, tudja uralni érzelmeit! Az érzelmi intelligenciáról ne csak beszélj, olvass, hallgass, hanem csináld! Gyere el a Dürer Kert-be OKTÓBER 13-án!

Mi a Célunk?
Tartós változás elérése az érzelmi intelligencia területén. Tanulj az EQ napján bemutatott számos viselkedési formából, példából, mert az EQ tanulható.

Mi az EQ?

„A képesség, hogy felismerjük és megnevezzük saját érzelmi állapotunkat; megérteni a kapcsolatokat az érzelmeink, gondolataink és tetteink között. Az érzelmeink kezelésének a képessége – képesnek lenni ellenőrzést gyakorolni felettük, illetve a nem kívánatos érzelmi állapotokat kívánatosabb érzelmi állapotok irányába tolni el. Képesség arra, hogy tudatosan olyan érzelmi állapotba kerüljünk, amely produktivitáshoz és sikerességhez vezet. (Az önmotiválás képessége.) Képesség mások érzéseinek olvasására, érzékenynek lenni azokra, illetve befolyásolni őket. Képesség kielégítő kapcsolatok létrehozására és fenntartására.” (Goleman, 1995)

Miért SEXY?
Az érzelmi intelligenciánk meghatározza mindennapjainkat. Ugye Te is érzed, hogy a hangulatod és a Benned lévő érzelmek, hogyan befolyásolják a személyes-, társas- és munkakapcsolataidat?

Építs az erősségeidre!

Ébredj rá a szükségességére!

Növeld az öntudatodat!

Ismerd ki magad az érzelmeid világában!

… mert egy magabiztos ember, aki tisztában van önmagával, tudja uralni érzelmeit… SEXY!

Az érzelmi intelligenciáról ne csak beszélj, olvass, hallgass, hanem csináld! Gyere el a Dürer Kertbe OKTÓBER 13-án!

Hogy mire számíthatsz az EQ napján?

Témák, amiről neves előadóktól és sikeres emberektől, feltörekvő sikeres fiataloktól hallhatsz.

  • Érzelmi tudatosság
  • Befolyásolás
  • Halogatás- döntés
  • A változás evolúciója
  • Ősi szerepek /férfi-nő/
  • Megfelelési kényszer
  • Mire jó az empátia?
  • Indulataink kordában tartása
  • Mi az optimizmus?

Az előadások alkalmával számos viselkedésformát, példát hallhatsz, amit gyorsan be tudsz építeni a saját életedbe.

A jó hangulatról további meglepetésekkel gondoskodunk.

Részletes program, és kulisszák hamarosan!

Addig is kövesd az EQ SEXY Facebook oldalát, hogy mielőbb tudomást szerezz az új információkról, az EQ NAPJÁRÓL, mert az EQ SEXY!

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05