Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Fiatal Vállalkozók Hete
2017. November 13. , Hétfő,  7:00 - 11:00

Idén novemberben is Fiatal Vállalkozók Hete! Ahogy már azt megszokhattátok idén is novemberben rendezzük meg a Fiatal Vállalkozók Hetét! November 13-17 között várunk titeket Budapesten és az ország számos más nagyvárosában! A regisztráció pedig elindult, biztosítsd be a helyed már most!


Ha szeretnél eredményes vállalkozóvá válni, akkor a Fiatal Vállalkozók Hetét nem hagyhatod ki!

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2017. november 13-17. között a világ 156 országához hasonlóan, Magyarországon már a JUBILUEUMI X. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét.

Az eseménysorozatra a Global Entrepreneurship Week (GEW) nemzetközi mozgalom keretében kerül sor, mely a világ legnagyobb vállalkozásösztönző rendezvénysorozata. A GEW küldetése a világot előremozdítani és kivezetni a válságból, a vállalkozók és az innováció inspirálása révén.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További információ a rendezvényről itt!

ORSZÁGOS SZERVEZŐ: Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

ORSZÁGOS TÁRSSZERVEZŐ: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

VIDÉKI PROGRAMOK TÁRSSZERVEZŐJE: Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége

REGISZTRÁCIÓÉRT KATTINTS IDE!

REGISZTRÁCIÓÉRT KATTINTS IDE!

A rendezvényről részletek hamarosan...

Hozd a standod! Több mint 2000 aktív és leendő vállalkozónak értékesítheted termékedet vagy szolgáltatásodat az ország legnagyobb fiatal vállalkozói rendezvényén! Tavaly 7500 fiatal vett részt rajta, idén is legalább ennyi ember látogatására számítunk. Kiállítóként erre érdemes felkészülnöd, hiszen november 13-15. között 3 napon keresztül biztosítunk számodra lehetőséget 16:00-20:00 között a központi eseményen. Részletek itt!
Tavaly olyan sikeres vállalkozóktól tanulhattál mint: Demján Sándor, Kósa Erika, Stahl Judit, Zsidai Roy, Fruccola, MKB Bank, Magyar Nemzeti Kereskedőház vezetői!

Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05