Menu

Vissza a FIVOSZ kezdőlapra

Újabb elismeréssel tüntették ki Károlyi Lászlót, a Legrand Zrt. vezérigazgatóját!

Újabb elismeréssel tüntették ki Károlyi Lászlót, a Legrand Zrt. vezérigazgatóját!

A 2017.október 12. napján megtartott üzleti ebéden a BCSDH (Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért) 10 éves jubileumi évfordulója alkalmával általa alapított Fenntartható jövőért díjak első nyerteseit is ünnepelte. A Változásvezetői díj egyik nyertese a zsűri döntése alapján Károlyi László, aki széles körben elismert kreatív, rendszerszemléletű és humánus vezetőként új üzleti modellt fogalmazott meg. Aktívan részt vesz a leendő gazdasági vezetők menedzsment és etikai területen történő képzésében. Vezetése alatt a Legrand Zrt. elsőként csatlakozott a fenntartható vállalati működést célzó számos kezdeményezéshez.

A BCSDH igazgatója a díjjal kapcsolatban elmondta: „Ezt a komplex díjat azért hoztuk létre, hogy elismerjük, és széles körben bemutassuk a fenntarthatóság területén tett kiemelkedő vállalati, vezetői és személyes teljesítményeket. Ezzel is előmozdítva és növelve az üzleti szektor hozzájárulását és hatását a fenntarthatósági célok teljesítésében.”

Az új, komplex szemléletű díjat három kategóriában hirdették meg: Változásvezető, Üzleti megoldás és Vezető nő kategóriákban.

A Változásvezetői díj egyik nyertese a zsűri döntése alapján Károlyi László, aki széles körben elismert kreatív, rendszerszemléletű és humánus vezetőként új üzleti modellt fogalmazott meg. Aktívan részt vesz a leendő gazdasági vezetők menedzsment és etikai területen történő képzésében. Vezetése alatt a Legrand Zrt. elsőként csatlakozott a fenntartható vállalati működést célzó számos kezdeményezéshez.

Károlyi Lászlóról sokan tudják, hogy a vállalat vezetésén felül szakmai szövetségekben vállal feladatokat, mentorál, előadásokat tart az ország különféle egyetemein, és nem utolsó sorban a napokban került a könyvesboltok polcaira immár harmadik, átdolgozott kiadású könyve az Üzleti kaméleon – Hogyan legyünk sikeres menedzserek? címmel. A könyvben leírt „üzleti kaméleon” filozófia tükrözi a Változásvezetői díj kiíróinak célját is, azaz a hatékony és eredményes működés és a lehetőségekhez történő alkalmazkodás művészetét. Károlyi László szerint a kulcs az ember, az üzleti logikában gondolkodó menedzser. Véleménye szerint az eredményhez és hatékonysághoz nem gépek, nem is csak pénz, hanem jó vezetői döntések és egy jó csapat kell.

Vissza a tetejére
Image 01 Image 02 Image 03 Image 04 Image 05 Image 05 Image 05 Image 05